Blog 1 – Hoe leven wij naar onze grote stap toe?

Veel pindakaas, Nutella , kaas, drop, kroketten en andere Nederlandse lekkernijen eten die we straks moeten missen. Extra proberen te genieten van onze vrienden en familie hier, onze kat, ons prachtige huis en het heerlijke lente weer.

Daarnaast zijn we vooral druk bezig met de voorbereidingen voor ons vertrek. Visum papieren die we nu al kunnen regelen maken we in orde en dit zorgt ervoor dat we meteen nog even toerist zijn in ons eigen mooie Nederland. Een bezoekje aan DUO in Groningen om onze diploma’s te laten bestempelen, naar Den Haag voor het ministerie van buitenlandse zaken, het gemeente huis in Hellevoetsluis en natuurlijk het consulaat in Rotterdam. Om onze financiële begroting compleet te maken hebben we een afspraak met de EZA (verzekering) in Driebergen en om nog wat andere praktische zaken te regelen gaan we langs bij Jeugd met een Opdracht in Heerde.

Binnenkort willen we gaan starten met ons verhaal delen bij mensen thuis en hopen we mensen bij onze visie te kunnen betrekken!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s