Blog 2 – Hellup… leven van giften!… Wij?

Zoals de meeste van jullie wel weten moeten wij op giften gaan leven. Een veel gestelde vraag is: ‘’Maar moet je dan betalen om daar vrijwilligerswerk te doen?’’ Het antwoord is: Ja!

Maar zo zwart-wit zien wij het niet helemaal.

Er zijn veel organisaties die op giften draaien, het verschil is alleen dat als je geld doneert naar een grote organisatie daar ook medewerkers hun salaris van ontvangen. Omdat wij voor Jeugd met een Opdracht gaan werken, is het zo dat wij zelf in onze onkosten moeten voorzien en zelf een achterban moeten zoeken van mensen die ons maandelijks willen ondersteunen.

Als je bijvoorbeeld een gift overmaakt naar het Rode Kruis wordt daar een dokter van betaald, die ergens in de wereld aan de slag gaat om mensen te helpen. Hij doet bijzonder werk en donateurs zijn betrokken bij het Rode Kruis. Dat is heel mooi, maar het voorrecht van leven van giften is dat onze partners op een heel directe manier betrokken zijn bij ons werk en het leuke is, dat wij ook betrokken kunnen zijn bij onze partners. We geloven dat we het werk dat we gaan doen niet kunnen doen zonder jullie support! De samenwerking die hierdoor ontstaat is iets waar we in willen investeren om onze partners zo betrokken mogelijk te houden bij ons werk.

Hoe staat het er nu voor? Nou, we hebben een maandelijks budget nodig van €1370 om rond te kunnen komen. Hierin is de grootste kostenpost onze verzekering, de huur die we moeten betalen en de nodige boodschappen. Op dit moment zitten we op 63% van het bedrag wat we nodig zullen hebben per maand.

Untitled

Wij zijn nog op zoek naar mensen die onze partner willen worden door ons financieel te ondersteunen. Wil jij onze partner worden en zo met ons het verschil maken in Brazilië?

Ondersteuning kan door (Maandelijks) een bedrag over te maken naar:

IBAN:                                       NL36INGB0000447512
Ter naam van:                      Stichting Evangeliegemeente Agape.
Onder vermelding van:     Vai Brasil

Denk je er aan om ons misschien te steunen maar wil je nog wat meer weten over wat we precies gaan doen? Dan komen we graag langs om daar meer over te vertellen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s