Blog 3 – Huisje, Beestje, Baantje

Het hoofdstuk van huisje, beestje, baantje is nu echt afgesloten voor ons allebei! Ons huis is leeg geruimd, onze banen zijn opgezegd en onze kat heeft een nieuw baasje

Huis_Leeg

De afgelopen tijd was een achtbaan van emoties. Maar we zijn nu echt klaar voor het volgende hoofdstuk! Elise is inmiddels alweer een maand bezig met de voorbereidingen voor de discipelschap training school (DTS). Daniël werkte nog wat langer door dus hij toerde voor het weekend heen en weer tussen Epe en Hellevoetsluis. Nu zijn we weer volledig herenigd en wonen we samen in Epe.

De afgelopen week hebben we een bijeenkomst in Frankrijk gehad waar alle Jeugd met een Opdracht basissen van west Europese landen samen kwamen voor een DTS training. We waren samen met andere basissen uit 9 verschillende landen en met meer dan 13 verschillende nationaliteiten. Het was gaaf om de grotere visie achter de DTS te horen. Hoe bijzonder is het om jongeren enthousiast te mogen maken voor God en de zending, en dat die jongeren dat vervolgens ook weer mogen doorgeven!

21167153_621006554690129_7668986588295005717_o

Op twintig september zullen we de studenten ontvangen en zal het zes maanden durende avontuur beginnen, wij zijn er klaar voor!

En……we hebben ons streefbedrag van wat we per maand denken nodig te hebben gehaald! We zijn hier super dankbaar voor en zien het echt als een zegen en bemoediging op onze plannen.

Om onze grotere visie in het oog te houden: hier een Braziliaanse groet,
Ciao, Daniël & Elise

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s