Blog 4- Vanuit onze hoofdstad Amsterdam! Van de heide naar de grote stad.

De discipelschap training school (DTS) is in volle gang! We hebben alweer vier lesweken achter de rug: wat is een discipel zijn en hoe maak je discipelen, Gods stem verstaan, Vreze des Heren en identiteit waren de onderwerpen tot nu toe. Deze week hebben we les over evangelisatie en wonen we een weekje in de Jeugd met een Opdracht basis in Amsterdam. We leren ontzettend veel en zien dit als een hele goede voorbereiding op onze stap naar Brazilië.

Elise vindt het super leuk om staff te zijn en met de studenten mee te lopen, lessen mee te maken, mentor te zijn van een student, de outreach te plannen en andere praktische dingen te regelen. Daniël geniet van het student zijn, leert veel van de lessen en is blij dat hij (eindelijk) ook zijn DTS mag doen!

Hieronder zie je de groepsfoto van de DTS. Met de staff en studenten samen vormen we een groep van 23 mensen!

21688213_632467866877331_5334271163314670168_o

 

Het is leuk hoe de groep al steeds meer één wordt en open bloeit. Het is zo bijzonder om te zien hoe de studenten afrekenen met leugens en onzekerheden en hoe ze meer en meer gepassioneerd raken voor God en Zijn waarheid over zichzelf gaan geloven.

Voor de DTS gaan we, na de les fase van elf weken, ook op outreach. Kort geleden hebben we de landen bekend gemaakt en zijn de teams gevormd! Wij zullen van december tot eind februari in Azië bivakkeren. De twee andere teams zullen naar Mozambique en het midden Oosten gaan. Over onze outreach lees je meer in de volgende aflevering!

Ben je na het lezen van onze nieuwsbrief razend benieuwd geworden naar de DTS? Zou je het liefst een dag om het hoekje kijken of zelfs meelopen? Kom dan naar de open dag op dinsdag 21 november! Denk je niet genoeg te hebben aan één dagje? Er is ook een open week 😉

Wil je lezen wat een DTS precies is? Klik dan hier: wat is een DTS?

22366637_1550045145061507_4910138684233886400_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s