Blog 11- Meer over ons werk!

Wij wonen in de favela, om de favela te bereiken. De mensen uit de wijk bereiken is het doel waarom wij hier wonen. De afgelopen tijd zijn we weer met onze neus op de feiten gedrukt hoe er hier nog zoveel ellende is. Er zijn eigenlijk geen kinderen en tieners, die naar onze groepen komen, die uit een ‘normaal’ gezin komen met een vader en een moeder aanwezig in hun leven. Ze komen bijna allemaal uit een gebroken gezin en vaak zijn ze op jonge leeftijd al in aanraking gekomen met drugs, geweld en het straatleven. Dit door verslaafde ouders, ouders die in de gevangenis zitten, broers hebben die onderdeel zijn van een bende of omdat ze verliefd zijn op een drugsdealer.
Wij, als Casa Rocha, proberen de kinderen, tieners en de gezinnen waar ze uit komen te helpen in het creëren van een gezondere leefomgeving. Wij proberen door een andere levensstijl in hun opties toe te voegen hen te behoeden voor het straatleven en de drugs. Dit is in het kort beschreven wat we hier doen maar in het filmpje hieronder zie je meer over het werk van Casa Rocha:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s