Doe mee!

Wil jij onderdeel worden van ons verhaal?

Er zijn verschillende manieren waarop je betrokken kunt raken bij ons werk. Hieronder hebben we er een aantal genoemd. Mocht je ideeën of vragen hebben over ons werk, ondersteuning of anders neem gerust contact met ons op!

Meebidden:

Wij dagen je uit om te bidden voor ons werk en ons persoonlijk. We geloven in de kracht van gebed. Zending en gebed zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Zending is ten diepste Gods werk, een beweging van Gods Woord en Geest. Daarom kunnen we dit alleen in diepe afhankelijkheid van onze Vader doen. Wil jij ook jouw steentje bijdragen door middel van gebed? Meld je dan aan en we sturen je regelmatig onze gebed en dankpunten toe!

Meeleven:

Het is enorm bemoedigend om te ervaren dat er mensen nu al zo met ons meeleven. We vinden het fijn en bijzonder dat we ervaren dat er mensen achter ons staan en onze visie ondersteunen. Wilt u ook betrokken raken en op de hoogte blijven van ons werk, meld u dan aan voor onze updates die regelmatig verstuurd worden via de e-mail.

Meegeven:

Bij Jeugd met een Opdracht ontvang je geen salaris, medewerking verloopt op vrijwillige basis. Elke werker is verantwoordelijk voor zijn eigen onderhoud. Dit betekent dat wij afhankelijk zijn van giften die we ontvangen. Gelukkig zijn er veel vrijgevige mensen die ons werk willen ondersteunen. Zij ondersteunen ons zodat wij de mensen in de favela een hoopvolle toekomst kunnen bieden. Het is dus ontwikkelingshulp met heel korte lijntjes.

Wil jij ons eenmalig of maandelijks ondersteunen?

Dat kan door een bedrag over te maken naar de onderstaande gegevens:

NL38RABO 0326 5210 62 
Ten name van ‘Stichting JmeO te Heerde
Onder vermelding van: ‘VaiBrasil, 2254’